Når stormen raser rykker vi ud

Når stormen raser rykker vi ud

 

 

 

 

 

 

 

Lørdag 2. september 2017 i tidsrummet 10.00-14.00 har du mulighed for at møde nogle af de lokale frivillige fra Beredskabsforbundet på Fanø, der står klar til at hjælpe til, når vejrliget viser sig fra sin barske side med storm og ekstrem regn.

Det sker på parkeringspladsen ved Super brugsen, Hovedgaden 87, Nordby

Beredskabsforbundet og Sydvestjysk Brandvæsens station Vangled vil vise køretøjer og udstyr frem, og ikke mindst vil der være mulighed for at få en snak med nogle af de lokale frivillige beredskabsfolk om hvordan det er at være frivillig i Sydvestjysk brandvæsen og Beredskabsforbundet.

Vi vil gerne vise vort materiel frem og fortælle lidt om vores opgaver for på den måde at skabe kendskab og interesse for beredskab blandt borgerne, og herigennem måske også mulighed for at hverve nye frivillige til vores station.

På dagen vil vi vise vores nye klimabil frem, ligesom vi udstiller pumpeudstyr, lys og generatorkapaciteter.

Herudover vil der være demonstration af droneudstyr og kommunikationsmoduler.

'Vi håber denne dag på rigtig mange besøgende og glæder os til en beredskabssnak med alle interesserede', udtaler kredsleder Ingrid Pedersen fra Beredskabsforbundet Fanø.

Sydvestjysk Brandvæsens beredskab på Fanø består udover frivilligstationen på Vangled af brandstationerne Nordby og Sønderho bemandet med deltidsansatte brandfolk.